I dag 20.30

Kvindestemmer: Melissa

I 60’erne skreg pigerne til Beatles. I dag hedder sidste skrig noget andet, når piger tilbeder idoler. Melissa er mega Christopher-fan. På nettet har hun fundet de hjerteveninder, som dyrker hendes passion for at rejse landet rundt til ALLE idolets koncerter i en stadig jagt for at komme tættere og tættere på. ”Kvindestemmer” er ny mini-dok-serie, hvor danske kvinder taler ud om bryster, oprør, karriere, vold, kærlighed, abort, sexchikane, amning, porno, moderskab - og mænd. Dokumentarserien ”Kvindestemmer” fejrer 100-års jubilæet for kvinders stemmeret ved at stille skarpt på spørgsmålet: Har 100 år med stemmeret givet ligeret?30 markante danske kvinder er udvalgt til at fortælle deres del af historien i korte, intense fortællinger, som overrasker, forarger, fornøjer og berører – et indspark i tiden der sætter kønsrollerne til diskussion og debat.Baggrund for serienI 1915 ændredes grundloven; omsider får kvinderne stemmeret til Rigsdagen. Fortalerne troede fast på, at kvindernes stemme med tiden ville føre til lighed mellem kønnene. I 2015 fejrer ”Kvindestemmer” hundredeårs jubilæet. Har fortalerne for kvinders stemmeret fået ret i deres forhåbninger og profetier? Har vi omsider nået total ligestilling, eller er der stadig kampe at udkæmpe, og hvor står fronterne i dag – hundrede år efter at kvinder blev fuldgyldige deltagere i det danske folkestyre? Kvinder er gennem tiden blevet kaldt mangt og meget: heks, fruentimmer, luder, husmor, rødstrømpe, bitch, elskerinde - du kan møde (næsten) dem alle sammen i dk4s nye dok-serie ”Kvindestemmer”. ”Kvindestemmer” er produceret for dk4 af Copenhagen Film & Tv ApS med støtte fra Det Danske Filminstituts Public Service Pulje.

Torsdag 19.40

Sportsdans: EM Latin for professionelle

Igen i år lægger NRGi Arena i Århus gulv til dans i absolut topklasse, når par fra hele europa skal dyste om europamesterskabet i latinamerikanske danse.

DK4FIT ER DIN INDGANG
TIL SUNDHED OG LIVSGLÆDE.
DK4FRITID HANDLER OM ALT,
HVAD DU KAN LAVE I DIN FRITID.
Tryk på
og bliv opdateret om aftenens programmer på
Aktuelle programserier

Jagtmagasinet

Jagtmagasinet har premiere søndag klokken 17.00 og repremiere mandag klokken 22.30 samt efterfølgende et antal gange i løbet af ugen.

Læs mere

Anne-Vibeke rejser

Anne-Vibeke Rejser er et månedligt rejseprogram, hvor den berejste vært Anne-Vibeke Isaksen besøger destinationer i hele verden fra Samsø til Singapore.

Læs mere

Kulturen med Middelboe

”Kulturen med Middelboe” går i luften med et nyt program hver anden torsdag. Herefter mange genudsendelser.

Læs mere

 

I vikingernes land

Kom med dk4 og Frantz Howitz til vikingernes land! Over 6 udsendelser fortælles historien om den danske vikingetid.

Læs mere

Dansk-tysk med Matlok

Danmark og Tyskland har en lang og tæt forbundet historie både med hensyn til politik, kultur, erhverv og nabomæssige relationer. 

Læs mere

Teatermagasinet

Teatermagasinet er Danmarks eneste faste tv-program om dansk teater her og nu. 

Læs mere

 

Elsk din skygge

Er der sider af dig selv, du aldrig vil have, at nogen opdager? Er der ting i dit parforhold, din karriere, dit forældreskab, dit sexliv eller ting ved din krop, du ikke er stolt af?

Læs mere

Kvindestemmer

Dokumentarserien ”Kvindestemmer” fejrer 100-års jubilæet for kvinders stemmeret ved at stille skarpt på spørgsmålet: Har 100 år med stemmeret givet ligeret?

Læs mere

Fit Talk

Fit Talk er samtalen med spændende mennesker, der giver dig nye vinkler på din sundhed.

Læs mere
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.