Lige nu
Kirsten Dehlholm
 
 
 
 
 

Koncert med Hansi Hinterseer: 20-års jubilæum

Det var et stort år for Hansi Hinterseer, da han kunne fejre sit 20-års jubilæum på scenen. Med sit charmerende væsen og sin store glæde ved musikken har Hansi Hinterseer opnået en kæmpe popularitet – så stor, at der er blevet lavet en figur af holdet hos Madame Tussauds.

I dag 23.05

Stjernetræf: Jørgen Klubien

I efteråret 2014 udkom Klubiens soloplade “Soul Cowboy“ med et klart aftryk af Californisk West Coast Soul, og det kan ikke blive anderledes når man har Lenny Kravitz´ tdligere bassist, Kevin Wyatt, med på holdet og selv har boet i Los Angeles i 36 år.

DK4FIT ER DIN INDGANG
TIL SUNDHED OG LIVSGLÆDE.
DK4FRITID HANDLER OM ALT,
HVAD DU KAN LAVE I DIN FRITID.
Tryk på
og bliv opdateret om aftenens programmer på
Aktuelle programserier

Jagtmagasinet

Jagtmagasinet har premiere søndag klokken 17.00 og repremiere mandag klokken 22.30 samt efterfølgende et antal gange i løbet af ugen.

Læs mere

Kultursalon

I programrækken ”Kultursalon” kan man møde landets mest fremtrædende kulturpersonligheder, der repræsenterer vidt forskellige områder af det danske kulturlandskab.

Læs mere

Anne-Vibeke rejser

Anne-Vibeke Rejser er et månedligt rejseprogram, hvor den berejste vært Anne-Vibeke Isaksen besøger destinationer i hele verden fra Samsø til Singapore.

Læs mere

 

Dansk-tysk med Matlok

Danmark og Tyskland har en lang og tæt forbundet historie både med hensyn til politik, kultur, erhverv og nabomæssige relationer. 

Læs mere

Musikalsk rejse

Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. 

Læs mere

Arkæologien rundt

Arkæologi og historie er et af dk4s kompetenceområder. Efter en travl sæson i vikingernes land helliger Frantz Howitz sig atter i år den aktuelle arkæologi ude i det danske land, hvor fundene i disse år vælter frem fra jorden.

Læs mere

 

Teatermagasinet

Teatermagasinet er Danmarks eneste faste tv-program om dansk teater her og nu. 

Læs mere

Livsvalg

I en serie på skes programmer tager Anne Absalonsen livtag med emner inden for sundhed, krop og videnskaben bag, men også med noget af det, der ikke kan måles og vejes, det, vi tit – i mangel af bedre – kalder det alternative.

Læs mere

Kvindestemmer

Dokumentarserien ”Kvindestemmer” fejrer 100-års jubilæet for kvinders stemmeret ved at stille skarpt på spørgsmålet: Har 100 år med stemmeret givet ligeret?

Læs mere
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.