I morgen 22.35

Koncert: Max Raabe & Palast Orchester

Sammen med det formidable 11 mands store Palast Orchester har han genskabt lyden af den tyske dansemusik fra 1920´erne og 1930´erne.

I morgen 22.05

Seniormagasinet: Omsorg for svage ældre

Hvad og hvem er egentlig de svageste ældre i samfundet og hvordan kan vi hjælpe dem? Det giver næstformand Arne Rolighed, Danske Seniorer, sit bud på.

Tryk på
og bliv opdateret om aftenens programmer på
Aktuelle programserier

dk4FRITID

dk4FRITID sender hver søndag fra kl. 8 til kl. 11. Som navnet indikerer, handler det om alt, hvad du kan lave i din fritid.

Læs mere

Naturligvis

"Naturligvis" er en programserie, der sætter fokus på sundhed.

Læs mere

Dus med din pc

Se med, når dk4 og dukaPC hjælper seerne til at springe ind i den digitale tidsalder.

Læs mere

 

EU-debattenLæs mere

La det gro

To parcelhusgrunde i Nordsjælland lægger haver til, når dk4s havemagasin ”La’ det gro” igennem et helt haveår følger naturens gang.

Læs mere

Speedway

Følg Nicki´s VM kamp i speedway på dk4. Verdensmesterskabet i speedway afgøres gennem 12 Grand Prix-løb, hvor alle indkørte point tæller med i det samlede regnskab om medaljer.

Læs mere

 

Jagtmagasinet

Jagtmagasinet har premiere søndag klokken 17.00 og repremiere mandag klokken 22.30 samt efterfølgende et antal gange i løbet af ugen.

Læs mere

Seniormagasinet

Hvorfor er det lige, at borgere på 70 år skal testes for at få fornyet deres kørekort – uanset om de er sunde og raske og i øvrigt kører fuldstændig perfekt? Hvad siger den nyeste forskning på demens- og ældreområdet? Hvordan går det med brugen af it blandt den ældste del af befolkningen, og hvordan kan der tages hånd om de svageste af de ældre danskere?

Læs mere

Litteraturens åsteder

Anne-Marie Mai besøger en række af litteraturens åsteder sammen med dk4.

Læs mere
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.