I morgen 22.15

Så skøn er… Schenna og Dorf Tyrol (2:2)

Vi skal til hjertet af Sydtyrol nærmere betegnet Schenna og Dorf Tyrol. De to byer er nærmest vokset sammen op af bjergsiden ved Merano.

I dag 20.30

Dinas Talkshow: Lars Muhl

"Vi mennesker er omgivet af en lov, der ikke er lavet på Christiansborg", fortæller forfatter og metafysiker Lars Muhl, der er gæst i Dinas Talkshow. - En guddommelig, højere orden, som mennesker, der har beskæftiget sig med meditation og bøn har kendt til igennem verdenshistorien, og som er lige aktuel i dag.

Tryk på
og bliv opdateret om aftenens programmer på
Aktuelle programserier

dk4FRITID

dk4FRITID sender hver søndag fra kl. 8 til kl. 11. Som navnet indikerer, handler det om alt, hvad du kan lave i din fritid.

Læs mere

dk4FIT

dk4FIT – Vil du gerne have lidt mere sundhed ind i hverdagen, men savner inspiration til mere motion, sundere kost og større velvære, så er dk4FIT din indgang til sundhed og livsglæde.

Læs mere

Naturligvis

"Naturligvis" er en programserie, der sætter fokus på sundhed.

Læs mere

 

Jagtmagasinet

Jagtmagasinet har premiere søndag klokken 17.00 og repremiere mandag klokken 22.30 samt efterfølgende et antal gange i løbet af ugen.

Læs mere

Dus med din pc

Se med, når dk4 og dukaPC hjælper seerne til at springe ind i den digitale tidsalder.

Læs mere

Anne-Vibeke rejser

Anne-Vibeke Rejser er et månedligt rejseprogram, hvor den berejste vært Anne-Vibeke Isaksen besøger destinationer i hele verden fra Samsø til Singapore.

Læs mere

 

Seniormagasinet

Hvorfor er det lige, at borgere på 70 år skal testes for at få fornyet deres kørekort – uanset om de er sunde og raske og i øvrigt kører fuldstændig perfekt? Hvad siger den nyeste forskning på demens- og ældreområdet? Hvordan går det med brugen af it blandt den ældste del af befolkningen, og hvordan kan der tages hånd om de svageste af de ældre danskere?

Læs mere

Teatermagasinet

Teatermagasinet er Danmarks eneste faste tv-program om dansk teater her og nu. 

Læs mere

Lærer for livet

Alle husker en eller flere af deres lærere fra skoletiden – for noget godt eller for noget dårligt. Alle har en mening om skolen og om lærerne, og læreren har altid været helt central for skolen og for eleverne.

Læs mere
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.