Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Dinas Talkshow: Lars Muhl

"Vi mennesker er omgivet af en lov, der ikke er lavet på Christiansborg", fortæller forfatter og metafysiker Lars Muhl, der er gæst i Dinas Talkshow. - En guddommelig, højere orden, som mennesker, der har beskæftiget sig med meditation og bøn har kendt til igennem verdenshistorien, og som er lige aktuel i dag.

Lars Muhl fortæller i samtalen om, hvilke muligheder vi mennesker har, når vi begynder at udfolde vores åndelige potentiale og opdager, at vi hvert eneste øjeblik er medskabere af vores liv.

Lars Muhl fortæller også i programmet om sit eget liv, hvor han i mange år levede som musiker og ved siden af studerede spirituelle og esoteriske skrifter. Det ene øjeblik stod han og optrådte på Roskilde Festivals scene, og i næste øjeblik sad han i pausen og læste om meditation og bøn. Efter en periode, hvor Lars Muhl længe havde ønsket at stoppe sin musikalske karriere og overgive sit liv til selv at kaste sig ud i den rejse, mystikerne beskriver som mulig, bliver han syg og tvinges derved til at stoppe med al optræden. Lars Muhl ligger alvorligt syg i næsten 3 år, men ingen læger ved, hvad han fejler. Lars Muhl får, af en kollega, navnet på en spirituel healer og efter én telefonsamtale med denne mand bliver Lars Muhl helbredt. Dette bliver starten på en helt ny fase i hans liv, og denne rejse er blevet beskrevet i Gralstriologien, som af flere anmeldere er blevet kaldt for en af de vigtigste bøger, de nogensinde har læst.

I programmet spørger Dina ind til en anden af Lars Muhls bøger: "Lysets Lov", som er blevet til efter mange års studier af Det Ny Testamente på aramæisk, som var selve det sprog, Jesus talte. Bogen giver indblik i Jesu lære og udfolder, hvordan vi som moderne mennesker kan få en dybere forståelse af det kærlighedsbudskab, som er beskrevet i Det Ny Testamente. Bogen åbenbarer den visdom om det hele menneske, der ligger i den transpersonlige psykologi, som gennemstrømmer det aramæiske sprog – og som er blevet kaldt for et mesterværk.

55 min. underholdning med holdninger! Dina Al-Erhayem er den veloplagte vært i dk4s talkshow, som sætter fokus på strømninger i det danske samfund anno 2014.

Undervejs i samtalen er der musikalsk optræden med solister fra Copenhagen City Gospel.

Dinas talkshow_Lars_Muhl_City_Gosspel_lille
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.