Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2014 (8:10)

Sommersang i Mariehaven på dk4 er blevet et must for rigtig mange seere. I dette program er der som altid folkefest og sommerstemning, liv og glæde i baghaven hos Helge Engelbrecht i Ansager, hvor han med sit 11 mands orkester Neighbours & Friends blander kortene til noget af det bedste for de fleste.

Hele Danmarks Keld Heick tager sig godt af 60’er-rocken, mens vidunderlige Daimi sætter haven på den anden ende med sit gode humør – sange, der swinger og hele seks guitarister i sit følge inkl. gemalen Clifford Gentle! Sangerinden Trine Gadeberg kan i sandhed lidt af hvert og sammen med Tommy Rasmussen fra Neighbours & Friends sætter hun tiden i stå med verdenshittet "Time To Say Goodbye". Jo, det er i sandhed de store sanges eftermiddag denne gang i Mariehaven, hvor også Tommy Rasmussen selv viser klasse med balladen "You Raise Me Up". Kapelmester i Mariehaven, Ronnie Olesen demonstrerer endnu gang, hvordan et flygel kan håndteres, og endelig er der også sublim musik og sang, i den yngre afdeling, fremført af sangeren Kris Herman og guitaristen Andreas Lund.

Medvirkende:
Keld Heick, Daimi, Clifford Gentle, Trine Gadeberg, Kris Herman og Andreas Lund, Tommy Rasmussen, Ronnie Olesen samt Neighbours & Friends.

Sommersang i_Mariehaven_4_Kris_Herman_og_Andreas_Lund_lille 
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.