Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Sko/Torp: Live fra Studio 55

Tilbage i 1990´erne erobrede Søren Sko og Palle Torp Danmark med deres første single ”On A Long Lonely Night”. Den efterfølgende debutplade med samme navn gik hen og solgte 200.000 eksemplarer, og koncerterne var rene triumftog.

Tre albums fulgte, inden duoen i 1997 valgte at gå hver til sit. I 2010 genfandt Sko/Torp hinanden, og efter mere end 10 års albumpause bød et af Danmarks mest populære orkestre velkommen til deres comeback-album Heartland.

Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal – som i øvrigt sikrede ham en Grammy som Årets Sanger i både ’91 og ’98 - samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer og køligt guitarspil, har siden Heartland-udgivelsen spillet koncerter sammen med den dansker sanger og sangskriver Morten Woods og tournurer rundt som en akustisk trio.

I september 2016 udkom det seneste album ”After Hours”, der i foråret i 2017 atter får dem rundt i det ganske land. Har man brug for at blive mindet om, hvorfor deres succesformel fra storhedstiden – rund og behagelig, soulet popmusik, med et touch af højpoleret amerikansk vestkystrock – er værd at høre, er det en blændende koncert, man kan opleve her i ”Live fra studio 55”.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.