Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Musikalsk rejse: Combox, Nik P., Geraldine Olivier m.fl.

Ta' med på en musikalsk rejse med Die Ladiner, Geraldine Olivier, Die Zillertaler Haderlumpen, Nik P. og gruppen Combox fra Schweiz.

Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse.
En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne – hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader.
På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner.

„Musikalsk rejse“ tager til Slovenien, hvor beliggenheden mellem Alperne og havet har skabt et fascinerende landskab. Slovenien tilbyder sine besøgende hemmelighedsfulde drypstenhuler, bjerge, floder, vandfald, søer, mægtige borge, slotte og barokbyer. Med sin maleriske sø, den idylliske ø og en borg, der troner 100 m over vandet på en stejl klippe er Bled et af de mest populære turistcentre i landet.
Derefter går turen videre til den imponerende bjergverden i nærheden af Villnöss i Sydtyrol. De musikalske gæster er Die Ladiner, Geraldine Olivier, Die Zillertaler Haderlumpen, Nik P. og gruppen Combox fra Schweiz.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.