Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Julin i Klaipeda, Litauen

Godt 650 km fra København ligger et af de tre baltiske lande, som vi som danskere knapt nok kender – Litauen. Jeg besluttede mig for at undersøge landet, eller rettere blot en lille del af det.

Klaipeda, Litauens største havneby, Palanga, helse- og feriebyen og Coronian Spit – landtangen ved Østersøen, hvor sanddyner har vandret i århundreder og lagt byer 60 meter under sig, men hvor livet stædigt har overlevet, og nu giver ufattelig smuk natur – som Unesco har på Verdensnaturarven.

Det blev en oplevelsesrejse, hvor koldkrigsmuseum, den gamle bydel i Klaipeda og kunstnernes ubegrænsede fantasier gennem skovens træer og træernes harpiks i form af rav, i dag nærmest er som en tidslomme af oplevelser. Turen fra København med bil eller tog og DFDS-færgen fra Karlshamn om natten til Klaipeda, giver en afslappende feriestemning. Tre eller fire dage giver helt nye oplevelser der er værd at rejse efter. Helsebyen Palanga med en række behandlingsforslag til velvære er turen værd efter de andre spektakulære oplevelser.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.