Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Vores jul: Adventskrans, æbleskiver og juletræspynt

Der er ild i pejsen, og juletræet er pyntet, når de tre populære forfattere Sif Orellana, Anette Harbech Olesen og Claus Dalby deler ud af deres bedste juleopskrifter og inspirerer med overdådige juledekorationer.

Programserien Vores jul består af fire adventsprogrammer, og i afsnit 1. står der hjemmelavede æbleskiver på menuen, når Anette går i køkkenet. Claus vil selvfølgelig lave en smuk adventskrans, og Sif klipper fin juletræspynt.

Blomsterkunstneren og havemanden Claus Dalby frembringer de mest vidunderlige dekorationer og buketter. Han fortæller om sine bedste ideer og kommer med forslag til adventskranse og andre julerier. Sif Orellana sprudler af iderigdom og med børnene som omdrejningspunkt, er Sif kvinde for såvel skønne opskrifter som inspiration til familiehygge og aktiviteter. Anette Harbech Olesen deler sine bedste tips og opskrifter til den traditionelle julemad, men inspirerer også til nye og spændende lækkerier, som eksempelvis hjemmelavet marcipan og skønne salater til julebordet.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.