Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2015 (6:10)

Helge Engelbrecht og hans orkester Neighbours & Friends har atter fint besøg i baghaven i Ansager i denne uges udgave af Sommersang i Mariehaven.

Stig Rossen har taget sine venner med og synger bl.a. et par af de store Bamse-sange, men er også solist med Tommy Rasmussen i én af sommerens allerstørste duetter i Mariehaven ”Bridge Over Troubled Water”.

Sommersang i_Mariehaven_2015_6_Anette_Heick_lilleAnnette Heick er tilbage i Mariehaven og i storform på samme vis som Kristian Lilholt og Ida Friis Virenfeldt, mens Helge Engelbrecht passer sin værtsrolle og også tager sig af fællessangen med publikum med behørig hjælp af harmonikavirtuosen Kristian Rusbjerg.

De to violinister Vera og Jens Elfving Panitch får også hjælp af Kristian Rusbjerg, når de tryllebinder publikum. Et nyt og ubeskrevet blad i Mariehaven er den ganske unge sangerinde Andrea Lykke Oehlenschlæger fra Ringkøbing. Hun spås af mange til at kunne få en topkarriere inden for showbizz og viser her med al tydelighed, at hun er godt på vej.


Sommersang i_Mariehaven_2015_6_Kristian_Lilholt_og_Ida_Friis_lilleMedvirkende:

Stig Rossen, Stig & Vennerne, Annette Heick,
Kristian Lilholt og Ida Friis Virenfeldt, Andrea Lykke Oehlenschlæger, Vera og Jens Elfving Panitch samt Neighbours & Friends under ledelse af Ronnie Flyvbjerg Olesen.







Sommersang i_Mariehaven_2015_6_Andrea_Lykke_Oehlenschlaeger_lille

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.