Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Showtime: Grønland

Denne gang i Showtime rejser et hold fra Aalborg Kongres & Kultur Center til Sisimiut i Grønland for at opbygge en fiskerimesse.

Den lokale sportshal skal gennemgå en stor forvandling og det kræver nøje planlægning og samarbejde. Vi følger kokken Lars og hans hold, der har store ambitioner om at opbygge en messestand med køkken udelukkende med brug af lokale materialer og råvarer.


For første gang har du mulighed for at komme med helt ind bag facaden i et af Skandinaviens største multihuse. Programserien ”Showtime” følger en spænende og afvekslende hverdag i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor dagene aldrig er ens. Her får vi et indblik i hvordan, der skal planlægges, opbygges og afvikles shows og koncerter med de helt store navne inden for showbusiness.
Vi skal stifte bekendtskab med menneskerne bag Aalborg Kongres & Kultur Center. Vi følger begivenhederne og husets mange ansatte, gæster, teknikere og scenecrew, der står for muskelkraft og logistik. Kom med ind bag kulisserne og mød de store internationale stjernesolister inden for opera, ballet og musicals, revyer og naturligvis pop- og rockkoncerter.
Velkommen til en programserie om livet i huset, der aldrig sover.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.