Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Med Jacob og Søren i Vestjylland: Bare turen går hen

De to brødre, Jacob og Søren Riis, er 4. generation i familieforetagendet Riis Rejser. Selvom der er gået over 60 år siden deres bedstefar i 1950’erne tog på den første udflugt med den lokale husmoderforening, er Riis Rejser i dag dybest set det samme som dengang. 

Med Jacob_og_Soeren_i_Vestjylland_bare_turen_gaar_hen_samvaerd_lilleKernen er stadig fællesskab og selskab med masser af samvær, hygge og nærvær, hvilket i mange tilfælde er med til, at udflugtsmålet bliver sat i anden række, så det i bund og grund ligegyldigt, hvor turen går hen, bare den går hen.
Ud fra den filosofi kaster Jacob og Søren sig i dette program ud i et helt særligt projekt. De vil tage en busfuld gæster med til at område uden Eiffeltårn og større seværdigheder, men alligevel få det til at virke som noget specielt og noget, der giver værdi alene ved, at man er sammen med andre og deler nogle sjove og specielle oplevelser.

Med Jacob_og_Soeren_i_Vestjylland_bare_turen_gaar_hen_kirke_lilleTuren går til Jacob og Sørens hjemegn, Vestjylland. Her vil brødrene, sammen med deres far, Christian Riis, tage busrejsedeltagerne med rundt til nogle af de steder, som de finder specielle, og som har været med til at forme Riis Rejsers over 100 år gamle historie. Turen går bl.a. til Tipperne og Værnengene ved Ringkøbing Fjord, som var et af de første udflugtsmål i 50’erne, og omkring Lemvig Museum, hvor busrejsegæsterne får historien om Jacob og Sørens oldefar Jens Fjordside, som lagde grundstenen til virksomheden, da han drev den lokale dagvogn fra Bovbjerg til Lemvig omkring år 1900. Busrejsegæsterne besøger også Flyvholm Redningsstation og får historien om de mange strandinger langs Jernkysten, inden de skal agere badegæster og have historien om vognmand Fjordside, der i 20’erne og 30’erne transporterede badegæster fra Bonnet station til Bovbjerg Badehotel og pensionatet Nedre Ørum, hvor Jacob og Sørens oldeforældre åbnede op for pensionat om sommeren.

Se om projektet lykkes i programmet ”Med Jacob og Søren i Vestjylland – Bare turen går hen”.

Med Jacob_og_Soeren_i_Vestjylland_bare_turen_gaar_hen_fyr_lille
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.