Kl. 02.25
Gensyn på dk4
 
 

Annonce


Gensyn dk4: Daimi i Musikalsk Talkshow

Frantz Howitz havde besøg af Daimi i anledningen af, at det var 40 års siden hun havde sin første tv-optræden – det er nu 16 år siden.

Hun var på skærmen i forbindelse med en talentkonkurrence, der blev transmitteret på tv fra Central Magasinet i Esbjerg.
Dengang sang Daimi "Travellin'' Light" i et telt med slappe barduner. Der er ingen slappe barduner, når Frantz Howitz fejrer den folkekære sangerinde og skuespiller med et halvanden time langt underholdningsprogram i formatet "Musikalsk Talkshow".

Jubilæumsprogrammet begynder med "Travellin'' Light" hvor Daimi akkompagneres af bl.a. ægtemanden Cliff Gentle på guitar, men der bydes også på numre som bl.a. "Jeg ka'' li", "Hvem har du kysset i din gadedør", "Søde Yrsa Brun" og "Jeg sætter min hat, som jeg vil".

I portrætsamtalens løb giver Daimi bl.a. et kærlig karakteristik af Dirch Passer, men er mere krads over for Aage Stentoft. Den gode historie og de skønne sange er en oplevelse værd!

Se med i ”Gensyn på dk4 – Daimi i Musikalsk talkshow”.


”Gensyn på dk4” giver mulighed for at se eller gense skatte fra dk4’s tv-arkiv. Selv om udsendelsernes tekniske kvalitet kan virke gammel, eller nu afdøde personer medvirker, kan der stadig være guld at hente.
Vi håber I nyder ”Gensyn på dk4”.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce