Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Kl. 03.00
Fiskemagasinet

DanskPOP Talent 2017 (4) (G)

Der stemmes løs på tusinder af danske mobiltelefoner i disse uger, hvor de indledende runder af dk4´s store musikalske dyst ruller over skærmen.
Det handler naturligvis for seerne om, at de – via SMS – giver deres favoritter en stemme frem mod semifinalerne i november.

Lørdag aften kunne vi igen opleve ni stærke bud, der hver især giver ny næring
til rytmisk dansk musik, og understreger det høje niveau i årets DanskPOP Talent på
dk4.

Nedenfor kan du se en kort præsentation og læse mere om de enkelte kunstnere fra program 4. Der kan stemmes på kunstnerne fra program 4 fra premierevisningen lørdag den 21. oktober og frem til onsdag den 24. oktober kl. 23.59.




4Tunes
Sluk for skærmen
I front står Susanne Palskov Farnø, der med mange års erfaring som forsanger i coverbands har et naturligt talent for at underholde. Guitaren holdes i kyndige hænder af Karsten Møller, der er gruppens rock- og blues-fader. Efter mange år med at spille andres materiale vil han nu ud med sine egne toner og ser 4Tunes som det rette sted at spille dem. Bag trommerne sidder Peter Englundh, som er en yderst erfaren herre i tromme-kunsten. Han brænder for at slå et pulserende beat, der gør folk glade. Bunden lægges af Rolf Hansen, som har haft musik mellem hænderne, før han mistede sine første mælketænder.




Louise Dubiel
Store stygge ulv
Louise Dubiel fra Valby er allerede et etableret navn på den danske musikscene. Hun deltog i Dansk Melodi Grand Prix 2013 og har varmet op for stor navne som Anne Linnet, Rasmus Seebach og Turboweekend.
Louise begyndte at optræde som 15-årig, da hendes daværende musiklærer fik hende med i sit band, hvorefter Louise i en årrække sang til halballer og fester med et band på sin fars alder. Fem år senere begyndte Louise at skrive egne sange og fik i 2010 et regulært sommerhit med nummeret ”Forpulet Perfekt”.




Nicki Jul
Kan du høre min tanke
Selv om musikken primært er på fritidsniveau, har aarhusianske Nicki Jul spillet klaver og optrådt som gæst hos bands som Kandis og Klaus og Servants. Nicki kommer fra en musikalsk familie, hvor der stod et orgel i dagligstuen, og hvor hans far lærte ham at spille.
I DanskPOP Talent 2017 er det første gang, at Nicki Jul står på egne ben – godt bakket op af dk4 All Stars under ledelse af kapelmester Mark Chemnitz – og det er en udfordring som han tager seriøst.




The MES
Sten i min sko
Duoen Sten Madsen og Morten Dalgas Rasmussen stammer fra Hvalsø og Jyllinge på Sjælland, hvor de bl.a. optræder som fast husorkester i et kulturhus i Hvalsø – noget der, som de selv siger, ”giver orkestergraven en helt ny mening”!
De leverer musik til teaterstykker og forestillinger fra Bertolt Brecht til cubansk calypso, hvilket giver The Mes en alsidig og bred musikalsk vifte, hvorfor de – i band sammenhæng – kun vil optræde med egne numre.
The Mes er ikke med for konkurrencens skyld, men som de selv siger – med glimt i øjet – stiller de da gerne op, nu hvor de var så ”uheldige” at blive udtaget.




Dominique
Solskin efter regn
Humørbomben Dominique er født på Mauritius og kom syv måneder gammel til Danmark som adoptivbarn.
Interessen for musik har altid været i hendes liv, og hun nævner ofte sin – nu afdøde – onkel Harry som inspirationskilde, for mens han spillede tangenter på et hammondorgel, sad den lille Dominique på gulvet og trykkede på pedalerne.
”Solskin efter regn” er skrevet af Sanne Salomonsen, og Dominique bakkes op af danserne Heidi Sjølang Tjærby og Pernille Lyck Colding.




Esben Horn
Hvor står du nu?
Den 41-årige viceskoleleder fra Randers var ikke specielt interesseret i musik som barn, selv om hans mor spillede klaver. Som 22-årig købte han en spansk guitar og begyndte at spille Bob Dylan-numre. Langsomt fik han modet til at synge, og især at synge på dansk, hvilket også er en årsag til at han gerne vil medvirke i DanskPOP Talent 2017.
Esbens bidrag ”Hvor står du nu?” handler om den situation, man kan stå i, hvor alt synes håbløst, fordi man overser de muligheder, som livet byder på.




LotteC
Jeg vil ha’ din magi
Lotte Christensen, der bor i Søborg ved København, er født i et musikalsk hjem i Sønderborg.
Lotte drømmer om en professionel karriere som sanger og musiker, og hun medvirkede også i 2016-udgaven af dk4s musikdyst, hvor hun nåede frem til semifinalen. Hun arbejder til daglig på Hotel Marienlyst i Helsingør som booker og eventmanager.
Hendes sang ”Jeg vil ha din magi” er skrevet i samarbejde med Karsten Marum i efteråret 2016.




Tony Olsen
Hvisker dit navn
Den 45-årige rengøringsassistent, tillidsmand og tekstforfatter, er født og opvokset i Grindsted, hvor han, siden sin pure ungdom, har bevæget sig i det lokale musikmiljø og fx indspillet hos grandprix- vinderen Helge Engelbrecht.
Netop Dansk Melodi Grand Prix er en af Tony Olsens helt store inspirationskilder, og hans bidrag bærer også den klassiske 80’er-grandprix-lyd. Tony Olsen har spillet teater og sunget i kor, ligesom han tilbage i 1984 deltog i en talentkonkurrence, hvor han blev nummer tre og modtog en kuvert med 100 kroner i præmie. Kuverten har han endnu!




Los Olésen
Elsket og savnet
De to nordjyske brødre Jimmi og Frank Aagaard Olesen har optrådt sammen i perioden fra 1990 til 2003 – inden børn, familie og job betød en længere pause. Sidste år vendte tiden og spillelysten dog tilbage, og Los Olésen er nu igen i fuldt vigør.
De alsidige brødre har – ud over musikken – mange jern i ilden. Jimmi er aktiv på flere internetforretninger, hvor der sælges musikinstrumenter, vin og fødevarer. Frank optræder som jonglør ved diverse events, men er også clairvoyant og healer.
Sangen og melodien er stærkt spansk inspireret og minder om Gipsy Kings.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.