Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Danmarks dejligste hjem (6:7)

Med camping-dronningen Anne-Vibeke Isaksen og public service-greven Mik Schack ved roret finder dk4 og BL – Danmarks Almene Boliger nu ”Danmarks dejligste hjem”.

Ja, der er tale om endnu et boligprogram på dansk tv, men helt forskelligt fra alle andre boligprogrammer handler det i denne nye serie udelukkende om almene boliger. Det vil sige, at programserien fokuserer på den million danskere, som bor i en af Danmarks 570.000 almene boliger. Når Anne-Vibeke Isaksen og Mik Schack rejser landet rundt for at finde Danmarks dejligste hjem, er udgangspunktet beboernes egen begrundelse for, at de har Danmarks dejligste hjem. Det kan være fællesskab, naboer, viceværten, udearealer, fælleshus, aktiviteter, men også boligens størrelse, indretning, husleje og beliggenhed, for også nogle af Danmarks almene boliger ligger ved vandet og har en fantastisk udsigt.
Hen over sommeren har almene beboere sendt videobidrag ind til Danmarks dejligste hjem og meldt sig til at deltage i boligprogrammet, som har til formål at finde det allerdejligste hjem.

Her i det 6. program kan Anne-Vibeke og Mik afsløre, hvem der er den fjerde og sidste finaledeltager i dk4 og Boligernes Landsforenings konkurrence om, hvem der blandt beboerne i Danmarks almene boliger har Danmarks dejligste hjem. Se med i programmet og find ud af, hvem finalisterne er, og hvor de bor. Mik og Anne-Vibeke er højt oppe, men bliver noget overraskede, da det er Stewart fra ”Jul på Vesterbro”, der åbner døren og ikke Ole og Kirsten, som de har en aftale med.


”Danmarks dejligste hjem” produceres i samarbejde med BL – Danmarks Almene Boliger.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.