Om 11 minutter
Spørg om læsning
 
 

Annonce


Programomtaler

Spilleglæden er umiddelbar i denne sæsonafslutning fra Mariehaven.
Spørg Direkte er dit program, hvor du ”sidder i værtsstolen” i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst.
Engang kaldte man Østersøen for "Fredens Hav"... Det gør man ikke længere.
På Sct. Clemens torv, i hjertet af Aarhus, ligger Mackie’s Pizza og Cantina, der er et af Aarhus første pizzeriaer.
I denne udgave af ”Dansk – tysk med Matlok” er Siegfried Matlok på besøg hos Grænseforeningen i København, hvor han møder en ekspert på indre og ydre grænser, på EU og Europa.
Gennem hele forestillingen er der kun én skuespiller på scenen – på et løbebånd. Han løber nærmest for livet. Eller i hvert fald for at få bearbejdet sin lille datters død.
Ingen kan være i tvivl om, at Danmark, vores eget land, er den helt oplagte feriedestination. Derfor skal vi i næste afsnit af ”På tur til…” til den nordlige del af Jylland, nærmere betegnet Vesthimmerland, der ligger lige syd for Limfjorden.
Så er de atter klar på den karakteristiske scene i Mariehaven. Det store velspillende orkester får besøg af musikalske gæster.
Vær Kirke nord for Horsens er fuld af spændende historier – om Griffenfeldt, om en kælder fuld af kister, om vigtigheden af at lufte ud, om en gentleman-tyv, og om en hemmelighed bag et forhæng.
Mallorca, den smukke ø i det vestlige middelhav, er den perfekte scene for Semino Rossi og hans musik. Som han siger; ”Mallorca og schlager hører sammen”.
Side 1 ud af 268

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce