Nu nærmer de to forrygende koncerter med de utrolige Kastelruther Spatzen sig. De legendariske Spatzen fra Sydtyrol går første gang nogensinde på scenen i Danmark.

Den 5. november i Aabenraa og den 6. november i Viborg.

Ved lørdagens dk4 Schlagerfestival Open Air 2015 i Fængslet i Horsens tog de charmerende Lederhosen-klædte sangere fra voXXclub det danske schlager-publikum med storm, og bandet skrev masser af autografer efter koncerten.

Schlagerklubben vil gerne takke alle de medlemmer og andre schlagerfans, der i lørdags ved schlagerfestivalen i Horsens kiggede forbi dk4-kuglen, hvor Gitte fra Schlagerklubben og dk4-butikken fik hilst på en masse medlemmer og en masse schlagerfans.

Vejret var perfekt, kunstnerne helt på toppen, og Hansi Hinterseer overgik sig selv ved lørdagens Schlagerfestival Open Air 2015, der var arrangeret af Horsens & Friends og dk4. Det var en meget, meget dejlig eftermiddag og aften.

 

Der skal meget til at afbryde en Hansi Hinterseer-koncert, men det skete ikke desto mindre lørdag aften ved dk4s Schlagerfestival 2015 i Horsens, da Hansi Hinterseer efter en meget vellykket og stemningsfuld koncert var gået i gang med ekstranumrene.