Den elegante tysker Max Raabe med det suveræne Palast Orchester har lige givet koncert i Danmark, og det har fået mange til at henvende til Schlagerklubben for at spørge, hvor man kan købe Max Raabe i Danmark.

I januar arrangerede DFDS og dk4 Danmarks første SchlagerCruise på færgen mellem København og Oslo. Der var meget stor tilfredshed med cruisen hos de mange deltagende schlagerfans, men også hos kunstnerne og arrangørerne.

Nu er det bekræftet, at det det kæmpe store tyske schlagertalent Vanessa Mai giver tre koncerter i Danmark i 2016 – ud over debuten i Danmark på SchlagerCruisen den 26. – 28.01.16.

Vejret var perfekt, kunstnerne helt på toppen, og Hansi Hinterseer overgik sig selv ved lørdagens Schlagerfestival Open Air 2015, der var arrangeret af Horsens & Friends og dk4. Det var en meget, meget dejlig eftermiddag og aften.

 

Der skal meget til at afbryde en Hansi Hinterseer-koncert, men det skete ikke desto mindre lørdag aften ved dk4s Schlagerfestival 2015 i Horsens, da Hansi Hinterseer efter en meget vellykket og stemningsfuld koncert var gået i gang med ekstranumrene.

De danske schlagerfans har i den grad taget den charmerende unge, tyske schlagersanger Peter Michael til deres hjerter.