Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Forberedelsen - Er jobbet noget for dig?

Hvis du får ideer til indholdet af ansøgningen, så skriv dem ned, så du ikke glemmer dem. Men vent med selve ansøgningen, til du har gjort de indledende øvelser:


Læs jobannoncen grundigt igennem, og vurder de krav, der stilles. Gør notater om, hvad du kan skrive i din ansøgning for at dokumentere, at du opfylder kravene.


Søg oplysninger om firmaet via opslagsværker (Kraks, Kompass, Greens og andre opslagsværker). Find firmaets hjemmeside på Internettet, Hvis dette ikke lykkes, så ring til firmaet, og bed om at få deres firmabrochure og årsregnskab tilsendt.


Undersøg firmaets ry som arbejdsplads.


Hvis annoncen nævner en kontaktperson, så ring og stil et par spørgsmål. Så kan du evt. komme på en liste over ansøgere, der har vist særlig interesse. Du kan på den måde også starte ansøgningen med at nævne, du har talt med xx og derfor er blevet meget interesseret i jobbet. Skriv dine spørgsmål ned, inden du ringer


På grundlag af ovenstående skal du nu overveje, om du vil søge stillingen. Kan du opfylde kravene? Er jobbet noget for dig? Virker firmaet spændende? Er det en god arbejdsplads? Hvis du kan svare ja til det hele, så kan du gå i gang med at skrive ansøgningen.


Lynkurset er skrevet i samarbejde med Jobmagasinet:

Læs mere på deres hjemmeside her…
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.