Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Om 26 minutter
Gametest

Annonce


EU på højskole: Grundtvigs Højskole

”EU Upfront” er taget på højskole for, sammen med højskolelever og borgere rundt omkring i landet, at sætte fokus på en række aktuelle og påtrængende europæiske temaer.

Programmets to værter er Eva Kjer Hansen og Claus Larsen-Jensen. Men fordi Eva Kjer Hansen med kort varsel blev indkaldt til møde i Bruxelles er Claus Larsen-Jensen denne gang på egen hånd taget til Grundtvigs højskole i Hillerød.

Vi er på højskole, så programmet begynder naturligvis med en sang – Europahymnen, og derefter går debatten i gang. Temaet er ”Europa og borgerne – borgernes rettigheder”, og deltagerne er højskoleforstander Jakob Mejlhede, højskolelærer Christina Judson, chefredaktør Palle Høj og en række topengagerede elever.

Hvordan arbejdes der med EU-temaer på højskolen? Tager arbejdsløshed og økonomisk krise hele opmærksomheden, eller er der også interesse for værdirelaterede temaer, rettigheder og Lissabon-traktat?
Hvilken rolle spiller EU-temaer i en regionalt baseret avis som Frederiksborg Amts Avis, og hvordan indgår det konkret i avisen?

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.