Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Nye tyske fortællinger med Ingo Schulze

Adam og Evelin lyder den danske titel på den tyske forfatter Ingo Schultzes seneste roman om parret i det genforenede Tyskland. Romanen er udgangspunktet for Hanne Roswall Laursens samtale med den i Berlin boende forfatter. Men resten af forfatterskabet bliver også berørt.

Programmet er det tredie i dk4s serie ”Nye tyske fortællinger” hvori Hanne Roswall Laursen taler med nogle af de unge tyske forfattere, som i de senere år har gjort sig særligt bemærket på bogmarkedet både i Tyskland og i udlandet.
Det er nu 20 år siden Berlinmuren faldt, og efterhånden er en ny generation af forfattere ved at slå deres navne fast, efter at efterkrigsgenerationen har været toneangivende i tysk litteratur i en hel menneskealder.

Forfattere, der er født efter 1960 og har debuteret efter 1990 er i fuld gang med at skrive de mange nye historier, der nu skal fortælles. Programrækken sætter blandt andet fokus på, hvad det er, der optager dem netop nu, hvilke forestillinger de har om det nye samlede Tyskland, og hvordan de ser deres egen rolle som tyske fortællere.

Programrækken vises i samarbejde med Formidlingspuljen, Det humanistiske fakultet, Københavns universitet
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.