Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Dansk-tysk med Matlok: Birgit Madsen

Siegfried Matlok er i denne udgave af ”Dansk-tysk med Matlok” på Sønderborg slot for at møde en kvinde, som han betegner som ”en gæv alsisk pige”. Det drejer sig om en kvinde, der kommer fra Als, og som har gjort en usædvanligt imponerende erhvervskarriere i Tyskland.

I 1989 grundlagde Birgit Madsen firmaet HANSETEAM i Hamborg – et firma, der i dag har filialer i Flensborg, Stralsund og Frankfurt am Main, og som med sine ca. 800 medarbejdere lige har fejret 25-års jubilæum.
Hvordan gik det til, at en ung dansk kvinde efter en kontoruddannelse i Augustenborg kom til Hamborg og fik succes i tysk erhvervsliv? Hvilke dansk-tyske erfaringer har Birgit Madsen gjort sig, og hvilke forskelle ser hun på kulturen i dansk og tysk erhvervsliv?

Sådan lyder blot nogle af de spørgsmål, der indgår i Siegfrieds Matloks samtale med Birgit Madsen.
Modtageren af den ærefulde Ebbe Muncks Hæderspris bliver i 2015 Siegfried Matlok. Prisen overrækkes den 04.11. på Christiansborg af Hendes Majestæt Dronningen. Siegfried Matlok modtager prisen ”for hans indsats som journalist og særligt for hans utrættelige virke i grænselandet til gavn for både danske og tyske”.

Læs mere om Ebbe Muncks Hæderspris og prisoverrækkelsen her
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.