Lige nu
Makeup-skolen
Om 20 minutter
Super Bingo Lørdag
 
 

Annonce


Kvinderne fra Borgen

Tre tidligere politikere kendt fra Christiansborg bliver nu sat sammen på en ny, utraditionel måde, når dk4 fredag den 28. oktober tager fat på en programserie, der i højere grad skal tale politik op i stedet for det modsatte. Opgaven er lagt i hænderne på Mimi Jakobsen, Pia Christmas-Møller og Fatma Øktem.

Mimi Jakobsen, tidligere minister, MF og formand for Centrum-Demokraterne og tidligere partileder og MF for Konservative Pia Christmas-Møller kommenterer, diskuterer og debatterer dansk politik og politikere samt livet på Christiansborg. Fatma Øktem, tidligere MF for Venstre styrer debatten og sørger for, at det aldrig bliver kedeligt.

"Det er så let at tale politik og politikere ned og puste til den ulmende politikerlede. Vi ønsker nærmest at tale politik op og være med til at genvinde respekten for de folkevalgte og deres arbejde. Men vi lægger ikke fingrene imellem, når det bliver for selvfedt, hyklerisk, latterligt, komisk, utroværdigt eller direkte usandt", forsikrer Mimi Jakobsen og Pia Christmas-Møller.

Stig H. Hasner, dk4s ejer og grundlægger, tilføjer:
"Der er behov for en ny politisk programserie på tv, for det er gået helt over gevind med mistilliden og tilsviningen af de danske politikere. Og selvom de folkevalgte til dels selv er skyld i det, når de optræder i dansekonkurrencer, quiz-shows og andre tv-programmer, der intet har med politik at gøre – eller når de mundhugges i debatprogrammer, hvor værten oven i købet er vigtigere end deltagerne, så synes jeg, der er behov for at få nogle flere nuancer med og noget mere respekt for de folkevalgtes indsats. Jeg er derfor meget glad for, at Mimi Jakobsen, Pia Christmas-Møller og Fatma Øktem med deres store, politiske erfaring vil være med til at bringe noget mere substans og respekt ind i formidlingen af det politiske stof på tv".

Premiere på "Kvinderne fra Borgen" fredag den 28.10. kl. 22.00.

Nyt program hver anden fredag.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce