Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Mik Schacks Nabo Service

Først leverede Mik Schack ”Hjemmeservice”, så blev det til ”Public Service”, og nu er journalisten, kokken, kunstneren, musikeren og tegneren Mik Schack klar med ”Mik Schacks Nabo Service” på dk4.

Servicekontoret ligger stadig i Mik Schacks køkken, men servicevirksomheden omfatter nu især nabolandene Tyskland, Sverige og Norge og deres tv-stationer – de såkaldte Nabolandskanaler.

I 12 programmer servicerer Mik Schack seerne med kultur, musik, mad og viden om nabolandene og forholdet mellem Danmark og nabolandene.

Service-assistenterne, der hver for sig har et særligt kendskab til et eller flere af nabolandene, udgøres af kunstnere, politikere og erhvervsfolk, men også af den faste service-trio ”Cross, Schack og Ostermann”, der leverer musik med relation til nabolandene.

Faste programpunkter - ud over maden og musikken - er også et kig på Nabolandskanalernes programindhold og ”Nabolandsprøven”. Hvad kan man se på Nabolandskanalerne? Hvad vil assistenten gerne se? Og ikke mindst: Kan assistenten bestå Mik Schacks ”Nabolandsprøve” med de mest besynderlige spørgsmål om nabolandene?


”Mik Schacks Nabo Service” produceres i samarbejde med Nabolandskanalerne, www.nabolandskanalerne.dk og Copydan Verdens TV.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.