Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Mit liv med Danmark

Med programrækken ”Mit liv med Danmark” indleder dk4 og Flensborg Avis TV samarbejde for at styrke danskernes kendskab til det danske mindretal i Sydslesvig og for at fremme kulturudvekslingen mellem Danmark og grænseregionen.

I programrækken undersøger vi, hvordan danskere og tyskere syd for grænsen holder fast i deres identitet og deres liv med Danmark. Hvordan det er at leve et liv med Danmark udenfor Danmark, og hvordan det er i det daglige at leve i en både tysk og dansk verden og samtidig holde fast i det danske? Hvordan det er at leve som en del af det danske mindretal i Sydslesvig, og hvordan det er for tyskerne at leve side om side med de ca. 50 000 dansksindede i grænseregionen.
Programvært er chefredaktør Jørgen Møllekær, Flensborg Avis.

Gæsterne i programmerne er: Simone Lange, overborgmester, Flensborg, Grit Jurack, tidligere landsholds-spiller, prinsesse Elisabeth zu Ysenburg und Büdingen Lyksborg Slot, Robert Habeck, vice-ministerpræsident, Slesvig-Holsten, Flemmings Meyer, formand, Sydslesvigsk Vælgerforening, Bahne Bahnsen, formand, Friisk Foriining, Thomas Frahm, kulturkonsulent, Flensborg, Rasmus Andresen, vice-landdags-præsident, Kiel, Bent Angelo Jensen, direktør og tøjdesigner, Herr von Eden.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.