Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Aftensmad med jordforbindelse

I Aftensmad med jordforbindelse, bliver du inspireret af fire dygtige kokke, der – hver især, giver dig nye ideer til sund og varieret aftensmad i hverdagen. God appetit!


Programseriens kokke:


Pernille Skjødts passion for mad har sydet og boblet, siden hun var barn. Udover at udvikle opskrifter til Aarstidernes måltidskasser, skriver Pernille også kogebøger og er madskribent.

Thomas Hess Nielsen har været turen rundt i de velansete køkkener i København, hvor det her handlede mest om kød og fisk. I dag er han udviklingschef hos Aarstiderne, og nu handler det mere om retter med masser af grøntsager, smag og sundhed.

Sanne Holden Venlov har tidligere undervist fremtidens kokkespirer, da hun arbejdede som faglærer på Kokkeskolen i København. I dag udvikler hun opskrifter til årstidernes Måltidskasser og er især optaget af årstidernes vegetariske univers.

Magnus Laier Sonne startede sin karriere i sin fars bornholmske fiskerestaurant. I dag huserer han i køkkenet på Krogerup Avlsgaard, hvor han tryller lækkerier frem og udvikler egne opskrifter.


Du kan se progamseriens opskrifter her

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.