Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Kl. 17.30
LOKALT KVARTER Ribe Historiske Jernbane Model Selskab

Annonce


EU på højskole: Højskolen Østersøen

”EU Upfront” er taget på højskole for sammen med højskolelever og borgere rundt omkring i landet at sætte fokus på en række aktuelle og påtrængende europæiske temaer.

Programmets to værter, Eva Kjer Hansen og Claus Larsen-Jensen, besøger denne gang Højskolen Østersøen i Aabenraa, hvor forstander Peter Buhrmann først fortæller om de europæiske og internationale aspekter i skolens undervisning og elevgrundlag, men også om den danske højskoleidé som europæisk projekt og som mulig eksportartikel. Hvilke muligheder og hvilke forhindringer er der for oprettelsen af højskoler i andre europæiske lande

I programmets anden del er gæsten chefredaktør Siegfried Matlok fra det tyske mindretals avis Der Nordschleswiger. Matlok har i næsten 50 år skrevet om, iagttaget og kommenteret temaer med relation til mindretallene og flertallene nord og syd for grænsen. Hør hans argumenter for at 2 + 2 kan blive til 5 og om erfaringerne fra grænselandet og perspektiverne for de forskellige mindretal rundt omkring i Europa.

Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.

 

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.