Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

EU på højskole: Grundtvigs Højskole

”EU Upfront” er taget på højskole for, sammen med højskolelever og borgere rundt omkring i landet, at sætte fokus på en række aktuelle og påtrængende europæiske temaer.

Programmets to værter er Eva Kjer Hansen og Claus Larsen-Jensen. Men fordi Eva Kjer Hansen med kort varsel blev indkaldt til møde i Bruxelles er Claus Larsen-Jensen denne gang på egen hånd taget til Grundtvigs højskole i Hillerød.

Vi er på højskole, så programmet begynder naturligvis med en sang – Europahymnen, og derefter går debatten i gang. Temaet er ”Europa og borgerne – borgernes rettigheder”, og deltagerne er højskoleforstander Jakob Mejlhede, højskolelærer Christina Judson, chefredaktør Palle Høj og en række topengagerede elever.

Hvordan arbejdes der med EU-temaer på højskolen? Tager arbejdsløshed og økonomisk krise hele opmærksomheden, eller er der også interesse for værdirelaterede temaer, rettigheder og Lissabon-traktat?
Hvilken rolle spiller EU-temaer i en regionalt baseret avis som Frederiksborg Amts Avis, og hvordan indgår det konkret i avisen?

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.