Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


La’ det gro - sensommer i haven

Se med på dk4 og få inspiration til sensommerens havearbejde.


I dk4’s nye havemagasin ”La’ det gro”, tager programværterne Peter Martinussen og Bjarne Andersen seerne med ud i sensommerhaven. Med udgangspunkt i to nabohaver i Nordsjælland viser de, hvordan man lægger forårsløg, klipper en stor enebærbusk – og planter et nyt, spændende staudebed. 

De to værter er uddannede gartnere og har tilsammen 50 års haveerfaring at trække på - og deres motivation til at medvirke i ”La’ det gro” er klar:

Ved Enebaerbusk lille”Vi vil gerne viderebringe vores glæde og entusiasme ved havelivet til alle jer hjemme i stuerne! Det at få planter til at vokse – til at skabe et fristed, hvor man rigtig kan hygge sig - er så livsbekræftende, at det burde være alle forundt”.


- Så se med på dk4 og få inspiration til sensommerens havearbejde!

Du kan læse mere på Tips og Tricks – La’ det groVærter: Peter Martinussen og Bjarne Andersen:

Peter pasfotoPeter Martinussen er 50 år, og indehaver af et havecenter i Høsterkøb. Peter er uddannet planteskolegartner, har arbejdet med samt handlet med haveplanter i 29 år og er nu 5. generationsgartner, så de grønne fingre ligger til familien. Han har udover sit arbejde en del fritidsinteresser som fx haven og naturen, jagt, økologi, vin, madlavning og sin familie.Bjarne mindreBjarne Andersen er 49 år, og medindehaver af et havecenter i Kalundborg. Bjarne er uddannet planteskolegartner og har arbejdet med formering af krydderurter, buske, træer og stedsegrønne i over 15 år. Han har desuden arbejdet med handel af planteskoleplanter i 12 år - og af fritidsinteresser står haven, naturen, fritidsfiskeri - og ikke mindst familien - i højsædet.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.