Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
LOKALT KVARTER Ribe Historiske Jernbane Model Selskab

Annonce


Kolonihaveliv: Hos Tina og Ditte i Aarhus

dk4s Katrine Orleman Thrane fortsætter jagten for at finde ud af, hvorfor det er så populært at have kolonihave i Danmark. 

I dette program går turen til Aarhus, hvor Katrine besøger Tina og Ditte i haveforeningen Engvang.

For Tina og Ditte var det at få kolonihave egentlig et kompromis. Ditte ville gerne have hus med have, men Tina ville ikke væk fra lejligheden og det pulserende byliv i Aarhus centrum. Løsningen blev, at de købte en kolonihave, hvor de kunne bo i sommerhalvåret og deres to små børn kunne få græs under fødderne.

Katrine bliver også inviteret indenfor hos Sølva og Jens i Slottet i Smørmosen. Sølva og Jens har fra første færd dyrket deres kolonihave økologisk og har udgivet flere bøger og holder mange foredrag om deres erfaringer i haven. I første program giver Jens en introduktion til, hvad det egentlig vil sige at dyrke sin have økologisk.

Og så bliver Katrine inviteret med på rundtur i Københavns ældste haveforening, Haveforening Vennelyst, af foredragsholder og guide Jørgen Oulund. I første program afliver Jørgen tre myter om kolonihaver og viser Katrine et meget velrestaureret kolonihavehus.


Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.