Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


De skæbnesvangre år (1:2): Tysk drama-serie

I første del af den prisbelønnede dramaserie følger vi Wolfgang og Ursulas historier i en tid præget af krig og forandring.

Berlin, 1938. Det er stilhed før storm. Ursula er en ung, selvstændig kvinde bosat i Berlin.

Hun betages af Wolfgang, der synger på en af byens mange kabareter.
Gode råd er dyre og alle kneb gælder, da Ursula sætter sig for at få kontakt med ham.
Heldigvis for hende, har hun evner ved klaveret - og i en tid, hvor den tyske kulturelite gør alt for at komme ud af landet, lykkedes det hende at komme igennem til sit hjertes udkårne, og en stormende kærlighedshistorie kan tage sin begyndelse.

Men de skæbnesvangre år er meget mere end en kærlighedshistorie - det er også historien om hvordan 2. Verdenskrig for alvor får fat. Hvilket for mange almindelige tyskere betyder afsavn, sult og angst.

Sammen med Ursula ser vi krigen rasere og ødelægge den verden og det liv, de kendte til. Hvem er ven, og hvem er fjende, når nøden er størst?

De skæbnesvangre år er således beretningen om en intens romance mellem den talentfulde pianist og den lovende baryton. Men det er også historien om et Tyskland i en dramatisk brydningstid, hvor nazismen tager over og den almindelige tysker oplever et rædselsregime.

I den prisbelønnede dramaserie, følger vi det tyske folk, der ikke var på nazisternes side, i den svære tid under - og lige efter krigen. Tv-serien er i 2 dele og strækker sig over 20 år, det sidste afsnit sendes den 11/4, kl. 21.00.Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.