Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
Hvordan

Annonce


Kolonihaveliv (9:12): Hos Louise og Uno i Sydhavnen

I dette program besøger dk4’s Katrine Orleman Thrane Louise og Uno, som har have i haveforeningen Frem i Sydhavnen i København. Haveforeningen er smukt beliggende rundt omkring en stor sø, som er en gammel mergelgrav.

Louise er nærmest født i en kolonihave, mens Uno aldrig havde sat sine ben i en kolonihave, før han mødte Louise. Louise og Uno kunne godt have købt en villa i omegnen af København, men de har bevidst valgt hus og have fra til fordel for kolonihave om sommeren og lejlighed midt i Københavns pulserende byliv om vinteren.

I Slottet i Smørmosen fortæller Jens om sædskifte. Hvad sædskifte er, og hvorfor det er godt at bruge i en økologisk have. Jens fortæller også, hvordan man nemmest kommer i gang med sædskifte i sin egen have.

På rundtur i HF Vennelyst viser Jørgen to meget forskellige haver frem. Den første have skiller sig meget ud fra foreningens øvrige haver og er lavet over et tema, som har stor betydning for havens kendte ejer. Den anden have er et bud på en klassisk kolonihave, hvor finurlige og sjove ideer skinner igennem.


Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.