Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Om 33 minutter
Fiskemagasinet
Kl. 04.05
Kolonihaveliv

Annonce


Pionermagasinet: Charlotte Romlund Hansen

I 2007 satte Undervisningsministeriet med ”Pionerkampagnen” fokus på arbejdet med innovation, kreativitet og entreprenørskab gennem hele det danske undervisningssystem

- både med faget ”Innovation” i handelsgymnasiet, men også med innovation som undervisnings- og planlægningsprincip – og med en hel række andre initiativer som Pionermagasinet, Pioneruddannelsen og Pionerdagene.

Ministeriets projektleder var Charlotte Romlund Hansen, der i programmet fortæller om forløbet og indholdet i den nu afsluttede kampagne, men også om udviklingen efter kampagnens afslutning og om perspektiverne for det innovative og kreative arbejde inden for uddannelsessystemet – og om kampagnens betydning for hendes egne arbejdsformer.


Programserien ”Pionermagasinet” samler i fire programmer op på Undervisningsministeriets Pionerkampagne, der blev sat i gang i 2007, og som nu er afsluttet. Hvad gik det ud på? Hvilke erfaringer blev der gjort? Hvordan blev der arbejdet med innovation, kreativitet og entreprenørskab i undervisningen på forskellige niveauer, og hvilke perspektiver tegner der sig for det innovative arbejde og den innovative undervisning inden for det danske uddannelsessystem?
Programmerne kan også ses på www.dk4.dk/undervisningsportal.

Programrækken er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets Tips- og Lottopulje.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.