Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Kvindestemmer: Molly

Mænd gramser, kvinder er dydige. Eller, kan kvinder nu også være stoddere?

Molly er lesbisk. På sin egen krop mærker hun, at heterokvinders seksualitet kan være mindst lige så ”brug-og-smid-væk” som mændenes. Har den større lighed mellem kønnene også ført til en mere ens seksualitet?


”Kvindestemmer” er ny mini-dok-serie, hvor danske kvinder taler ud om bryster, oprør, karriere, vold, kærlighed, abort, sexchikane, amning, porno, moderskab - og mænd.

Dokumentarserien ”Kvindestemmer” fejrer 100-års jubilæet for kvinders stemmeret ved at stille skarpt på spørgsmålet: Har 100 år med stemmeret givet ligeret?

30 markante danske kvinder er udvalgt til at fortælle deres del af historien i korte, intense fortællinger, som overrasker, forarger, fornøjer og berører – et indspark i tiden der sætter kønsrollerne til diskussion og debat.


Baggrund for serien

I 1915 ændredes grundloven; omsider får kvinderne stemmeret til Rigsdagen. Fortalerne troede fast på, at kvindernes stemme med tiden ville føre til lighed mellem kønnene.

I 2015 fejrer ”Kvindestemmer” hundredeårs jubilæet. Har fortalerne for kvinders stemmeret fået ret i deres forhåbninger og profetier? Har vi omsider nået total ligestilling, eller er der stadig kampe at udkæmpe, og hvor står fronterne i dag – hundrede år efter at kvinder blev fuldgyldige deltagere i det danske folkestyre?

Kvinder er gennem tiden blevet kaldt mangt og meget: heks, fruentimmer, luder, husmor, rødstrømpe, bitch, elskerinde - du kan møde (næsten) dem alle sammen i dk4s nye dok-serie ”Kvindestemmer”.

”Kvindestemmer” er produceret for dk4 af Copenhagen Film & Tv ApS med støtte fra Det Danske Filminstituts Public Service Pulje.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.