Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
Fiskemagasinet

Annonce


Sommer på Hærvejen

I programmet ”Sommer på Hærvejen” tager dk4s Katrine Orleman Thrane på vandretur på Hærvejen. Hærvejen strækker sig fra Viborg i nord ned over den jyske højderyg til den tyske grænse i syd.

Hærvejen byder først og fremmest på skøn og varieret natur lige fra bakkede landskaber til åbne vider, og naturen er i sig selv fyldt med masser af oplevelser, så Katrine får undervejs både lagt muddermaske af tørvemasse og er med til at lave aftensmad over bål af vejkantens planter.

Hærvejen er også én stor historiefortælling, som kan opleves på mange forskellige måder ned gennem landet. Katrine besøger bl.a. det nye oplevelsescenter i Jelling, hvor datiden møder nutidens moderne teknologi, og så møder hun forskellige mennesker, som beriger hende med Hærvejens historie.

Sidst, men ikke mindst afprøver Katrine et par af de forskellige overnatningsmuligheder, der er langs Hærvejen, og som er med til at understrege, at Hærvejen først og fremmest kan én ting – den er et rigtig godt sted til bare at være, at finde fred og ro til fordybelse og få de oplevelser, der dukker op undervejs, når man bare er.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.