Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Nordisk jul (3:4): En buket af jul

Så er december godt i gang med hvad sig hører af gaveindkøb og julefrokoster. Hører du til dem, der gerne vil komme med en personlig værtindegave, så se med i dette afsnit af "Nordisk jul: En buket af jul".

Selv om man ikke er blomsterbinder, kan man nemlig sagtens binde en smuk og personlig buket – som ikke behøver koste en formue. I dk4´s programserie viser den erfarne florist Lars Jon, hvordan man laver julepynt af naturens egne råvarer.

Lars Jon er 38 år og har arbejdet med blomster siden han var 15, ejer Flower Studio på Store Kongensgade i København, skriver bøger og afholder kurser og show i både ind- og udland.
Lars har en særlig evne til at få overraskende ideer ud af enkle materialer, og dyrker den nordiske stil både i sin boligindretning og i sit arbejde. I de første programmer var der fokus på adventskransen, der blevet fremtryllet magiske juletræer og buttede engle - og hoveddøren blev pyntet.

Denne gang viser Lars Jon dk4´s Amanda Bastholm, hvordan man på nem vis kan binde en smuk julebuket, som kan pynte derhjemme eller tages med som værtindegave. De fremstiller også en anderledes juledekoration, som nok skal få folk til at spærre øjnene op. Og så skal vi jo ikke glemme hyggen; Lars har taget lækker ”chokoladebrud” med og deler sin opskrift.


Du kan se mere om programserien her:

Nordisk jul
Nordisk jul (3:4): En buket af jul
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.