Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
 
 

Annonce


Poul Krebs i Musikalsk Talkshow - Gensyn på dk4

Det var i anledningen af sit 25 års jubilæum, at Poul Krebs var på besøg i Musikalsk Talkshow, hos Frantz Howitz.

En del af publikummet var kvinder, og det satte sit præg på optagelserne, der blev båret af en sjælden intens og hjertelig indlevelse i såvel samtalerne med den daværende 47-årige troubadour, som i de mange nye og gamle sange, han gav fra scenen. Også et par gamle videoer, blev der plads til i programmet, først og fremmest ”Sådan nogle som os” fra ”Små sensationer”.

I alt 1 time 20 minutter er jubilæumsshowet med Poul Krebs, og det er ikke ét minut for meget for hans store fanskare, men mange af hans værste kritikere vil sikkert løbe skrigende væk fra skærmen. I hvert tilfælde var det ikke lutter rosende ord Poul Krebs fik med sig på vejen hos alle anmeldere, da hans album ”Usund skepsis” kom på gaden.

Selv tager Poul Krebs det med ophøjet ro, for når man har været oppe og blevet udråbt til nærmest genial, kommer der altid en tid, hvor man skal hives ned fra piedestalen. Desuden har Poul Krebs´ store publikum for længst taget sangene fra ”Usund Skepsis” til sig, - bl.a. nummeret ”Ildsjæl”, der er udkommet på en single til fordel for verdens flygtninge.

I løbet af programmet giver interviewet et indtryk at en musiker, der har lært at hvile i sig selv til trods for den rastløshed, der ofte har præget hans liv. Da han kun var 14 år gammel, døde Poul Krebs’ far, og det har selvfølgelig sat sit præg på ham og hans musik, der ofte har en vemodig klangbund, men heldigvis er det også en meget humoristisk Poul Krebs i bedste stil, seerne kommer til at møde i dk4’s Musikalsk Talkshow.


”Gensyn på dk4” giver mulighed for at se eller gense skatte fra dk4’s tv-arkiv. Selv om udsendelsernes tekniske kvalitet kan virke gammel, eller nu afdøde personer medvirker, kan der stadig være guld at hente.
Vi håber I nyder ”Gensyn på dk4”.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce