Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
 
 

Annonce


Boost din selvkærlighed m. Mette Holm (1:4): Din største styrke er dit overskud

Det gode liv skaber du selv, dag for dag, uge for uge. Det handler om at tage ansvar for eget liv, at være sin egen bedste ven, og at vælge at præge livet med positive tanker.

I programserien ”Boost din selvkærlighed” vil psykolog, Mette Holm, i et fire ugers forløb, give dig de nødvendige redskaber, der skal til for at booste din selvkærlighed og blive den kvinde eller mand, du inderst inde går og drømmer om at være.

”Når du har tillid til dig selv og ved, at du kan skabe gode dage for dig, er der intet, der kan vælte dig. Det er et af de stærkeste steder, du kan stille dig som menneske. At tage din plads og hver dag skabe det, der er vigtigt for dig.”
– Mette Holm

Mette Holm er privatpraktiserende psykolog, forfatter og foredragsholder. Hendes arbejde omkring selvkærlighed, og det at stå stærkt som menneske, kommer i særdeleshed fra hendes egen personlige rejse og fra dyb interesse for det faglige perspektiv omkring kvindeliv og udvikling af de potentialer, vi som menneske allerede besidder.


I det første program vil Mette hjælpe dig med at finde retning og se nærmere på, hvor du mangler overskud i dit liv. Er det på arbejdet, i parforholdet, i økonomien, hvor er det, det ikke virker?
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce