Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Jørn Hjorting møder: Peter Vesth

Hans mor græd i 14 dage, da han startede som ”syngepige” i Tivolis visevershus, hun havde en karriere som skolelærer i kikkerten til ham.

Sådan gik det ikke, musikken kaldte, der var sange, der skulle skrives, og scener, der skulle benyttes. Fra midten af 70-erne slog Peter Vesth sig sammen med sin bror Thorkil, de fik 37 gode år som duo.
Her skal det handle om karrieren, om musikken og betydningen af et venlig stemt publikum. Mød en glad ”dreng”, med hang til skæg, ballade og gode historier, når Jørn Hjorting møder Peter Vesth.


Jørn Hjortings karriere startede i 1960 i radiostudiet. Her blev han i mange år valgt som lytternes radiofavorit med programmer som ”De ringer, vi spiller”, ”Ti vi ka’ li’”, ”Prøv lykken, ”Morgennisserne” og ”Dansktoppen”. Hans uovertrufne evne til at tale med høj som lav gav stor popularitet. Igennem sit arbejde satte han også stort præg på det, som folk lyttede til – man kan sige, at han i mange år var med til at forme dansktoppen.

I tv-programmet ”Jørn Hjorting møder”, er det, det bedste fra begge verdner, der mødes, når Jørn Hjorting taler med koryfæer fra musikkens tjeneste.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.