Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Katharina møder Semino Rossi

Florian Silbereisen har haft stor betydning i Semino Rossis liv. Det var Florian, der første gang præsenterede Semino i tv, tilbage i 2004, det var Florian, der gav Semino hans første guldplade, og det var Florian, der i 2017 udelte prisen for årets hit – altså den mest spillede sang i 2017 og som årets sanger. Det er lige før, Semino Rossi ser ham som sin egen Talisman.

2017 var et stort år for Semino Rossi. At blive udråbt til årets sanger, og få prisen for årets hit, var en milepæl i en karriere, hvor succesen var længe undervejs.
Semino startede året med at vejre forandring, han kunne mærke at schlagermusikken ændrede sig, der var kommet en anden dynamik i musikken, og han vil gerne være en del af det. Det blev starten på et samarbejde med produceren Thorsten Brötzmann og nogle nye komponister – så da udgivelsen, med den personlige titel ”Ein Teil von mir”, udkom i 2017, var der flere nummer med up-tempo – et vellykket samarbejde var startet.

Udgivelsen var som en streg i sandet, summen af et liv. Semino har haft sølvbryllup, og børnene er fløjet fra reden, der er meget at være taknemlig for – godt materiale til skønne sange.
At Semino Rossi i forbindelsen med sin udgivelse skal på turné med både band og dansere, kan vi alle glæde os over. De skal spille 32 koncerter i seks lande: Østrig, Tyskland, Schweiz, Belgien, Holland – og den 20., 21. og 22. april kan vi sætte kryds i kalenderen – der kommer de til Danmark for at dele "Ein Teil von mir" og nogle af alle de andre hits med deres fans.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.