Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2017 (1:10)

I denne sæsons første udgave af Sommersang i Mariehaven på dk4 har Helge Engelbrecht og hans 11 mands orkester Neighbours & Friends fornemt besøg.

Helge & Co åbner programmet med et par af deres egne sange ”Kom Igen” og ”Held og Lykke” og byder derefter velkommen til en af landets fineste sangerinder Jette Torp. Jette Torp har også denne gang sin musikalske ”sideman” Jan Kaspersen med i Mariehaven, og tiden står på det nærmeste helt stille, da de sammen med Neighbours & Friends lokker med irske toner.

Fra dk4´s egen populære DanskPopTalent-konkurrence er hentet én af finalisterne 2016, Malene Mailand, som med sin imponerende stemme bjergtager en fyldt Mariehave. I dette program præsenterer Helge Engelbrecht også Maries Festival Band ”Fruens Orkester”, som vel nærmest kan betegnes som endnu et husorkester i Mariehaven. Orkesteret ledes af harmonikavirtuosen Kristian Rusbjerg og består udover af kapelmesteren Kristoffer Thorhauge, Jonas Kongsted og Jacob Venndt. Endnu en Jacob er på plakaten, og hvem andre end Jacob Haugaard kan træde op i ny habit, som er syet til lejligheden ud af svigersønnens dobbelte dynebetræk! Jacob slår nok engang et slaw for det gode humør, og som altid handler det om ægte dansk sommerstemning og musikalsk topunderholdning, når der blændes op for Sommersang i Mariehaven.


Medvirkende:
Jacob Haugaard, Jette Torp og Jan Kaspersen, Malene Mailand, Maries Festival Band samt Neighbours & Friends under ledelse af Ronnie Flyvbjerg Olesen.

Vært: Helge Engelbrecht.

Sommersang i_Mariehaven_2017_1_10_Jacob_Haugaard_lille

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.