Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Sommersang i Mariehaven 2017 (2:10)

Denne gang har Helge Engelbrecht særdeles fornemt musikalsk besøg fra Norge i programmet Sommersang i Mariehaven.

Halvdan Sivertsen er vel nok den førende troubadour, når det handler om norsk visekunst, og han lever i den grad op til alles forventninger, når han synger to af sine egne største sange ”Kjærlighetsvisa” og ”Sommerfuggel i vinterland”, og med charmerende glimt i øje og sind får fortalt muntre uddrag af sin egen kærlighedshistorie.

Neighbours & Friends, Mariehavens sommersangsorkester er som altid selv på banen med egne sange, og det er tydeligt at det bekommer det store publikum vel.
Fra Thyborøn er indskrevet Danmarks ældste boyband Tørfisk som med en god blanding af nyt og gammelt sætter gang i løjerne og endelig er også Dario Campeotto tilbage i Mariehaven, i storform og i skøn duet med Tommy Rasmussen i sangen ”En dejlig dag”. Et ekstra strejf af Norge får man også når norskfødte Lise Haavik synger sin danske Grand Prix-evergreen ”Du er fuld af løgn”. Senere tager Lise imod Dario´s invitation til såvel duet som dans og alle har det herligt!


Medvirkende:
Halvdan Sivertsen (NO), Tørfisk, Lise Haavik, Dario Campeotto samt Neighbours & Friends under ledelse af Ronnie Flyvbjerg Olesen.

Vært: Helge Engelbrecht.

Sommersang i_Mariehaven_2017_2-10_Dario_Campeotto_900c405

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.