Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2017 (4:10)

Så er der atter topunderholdning fra Mariehaven i Vestjylland. Her har Helge Engelbrecht i sin baghave endnu engang samlet trådene til et dejligt tv-program med gode danske kunstnere på plakaten.

Birthe Kjær er altid en sikker vinder, og også denne gang smelter alles hjerter hos publikum, når hun træder ind på den store scene i Mariehaven. Men hun er ikke alene. Jan Svarrer vælter hele haven endnu engang med sin blanding af standup og visesang nu også med et rockende afsæt i sangen ”Jeg har købt hus”. Sangeren Rene Franz bidrager med sin egen og iørefaldende popsang ”Na Na Na” fra dk4´s DanskPopTalent 2016, mens ElsborgMaribo tager os alle med på en tur på Caminoen med sangen ”Lyset i Spanien”.

Et helt nyt navn til Sommersang i Mariehaven er uforlignelige The Grandfætters fra Thyborøn, som også drømmer sig til Spanien med deres egen sang ”Barcelona”. Og sluttelig skal nævnes Neighbours & Friends, SommersangsOrkestret fra Mariehaven, som leverer optimal musikalsk backup foruden at de selvfølgelig også selv bidrager med det bedste af det bedste fra egne gemmer.


Medvirkende:
Birthe Kjær, Jan Svarrer, René Franz, The Grandfætters, ElsborgMaribo samt Neighbours & Friends under ledelse af Ronnie Flyvbjerg Olesen. 


Vært: Helge Engelbrecht.


Sommersang i_Mariehaven_2017_ElsborgMaribo_900x405
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.