Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Sommersang i Mariehaven 2017 (8:10)

Det er sommer, det er sol, og det er søndag i Mariehaven med masser af sommersang fra den store træscene hos Helge Engelbrecht i Ansager.

Sommersang i_Mariehaven_2017_Christina_SHelge selv kan i dette program bl.a. opleves som syngende cykelbud og solist og også i tæt samspil med sangeren Stig Rossen, der er tilbage i Mariehaven for fuld styrke. Der er ligeledes genhør og gensyn med den nordjyske troubadour og sangskriver Anders Mikkelsen, som beretter om ”Balladen med Moster Lis”. Fra dk4´s DanskPOP Talent medvirker en af finalisterne, nemlig Christina Smith Langtoft, som især er ”Glad for sol og sommer” og hvem er i øvrigt ikke det?

Endvidere kan man opleve et vaskeægte dansk gypsy-jazz-band Strings & Buttons i bedste Django Reinhardt-stil under ledelse af harmonikavirtuosen Kristian Rusbjerg. Neighbours & Friends er denne gang udvidet med en strygertrio, solen skinner atter over Mariehaven, og publikum har en fest.

Medvirkende:
Stig Rossen, Anders Mikkelsen, Strings & Buttons, Christina Smith Langtoft samt Neighbours & Friends under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg Olesen. 


Vært: Helge Engelbrecht.


Sommersang i_Mariehaven_2017_StringsandButtons

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.