Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Mit liv med Danmark: Rasmus Andresen

Han er kun 32 år, men alligevel vice-landdagspræsident for landdagen i Kiel. Han er medlem af landsledelsen for partiet De Grønne, og så er han ”første generations mindretalsdansker”, som programmets vært Jørgen Møllekær kalder det.

Hvad det vil sige, fremgår naturligvis af Møllekærs samtale med Rasmus Andresen, der er hovedpersonen i denne udgave af ”Mit liv med Danmark”.

Med programrækken ”Mit liv med Danmark” indleder dk4 og Flensborg Avis tv-samarbejde for at styrke danskernes kendskab til det danske mindretal i Sydslesvig og for at fremme kulturudvekslingen mellem Danmark og grænseregionen.
I programrækken undersøger vi, hvordan danskere og tyskere syd for grænsen holder fast i deres identitet og deres liv med Danmark. Hvordan det er at leve et liv med Danmark udenfor Danmark, og hvordan det er i det daglige at leve i en både tysk og dansk verden og samtidig holde fast i det danske? Hvordan det er at leve som en del af det danske mindretal i Sydslesvig, og hvordan det er for tyskerne at leve side om side med de ca. 50 000 dansksindede i grænseregionen.
Programvært er chefredaktør Jørgen Møllekær, Flensborg Avis.

De øvrige deltagere i programmerne er: Simone Lange, overborgmester, Flensborg, Flemming Meyer, formand, Sydslesvigsk Vælgerforening, Grit Jurack, tidl. håndboldlandsholdsspiller, prinsesse Elisabeth zu Ysenburg und Büdingen, Lyksborg Slot, Bent Angelo Jensen, direktør og designer, Bahne Bahnsen, formand, Friisk Foriining, Thomas Frahm, kulturkonsulent, Flensborg og viceministerpræsident, miljøminister og landsformand for partiet De Grønne Robert Habeck.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.