Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Persondatapolitik


Persondatapolitik for dk4.dk

 

Her på siden kan du læse mere om hvordan vi behandler din data som indsamles under dit besøg på www.dk4.dk – du kan endvidere også læse hvordan data behandles, opbevares og for hvem den er tilgængelig.

Som slutbruger af dk4.dk kan du altid henvende dig og anmode om udlevering eller gøre indsigelse mod data lagret på dk4.dk.

 

Cookies:

For at give dig den bedste oplevelse af indhold og annoncer, logges dit besøg via cookies som genkender din computer, så dk4.dk kan tilpasses dit besøg.

Cookies lagres i din browser som en lille tesk/tal-fil og indeholder ikke personlige oplysninger.

_utma – Google Analytics: Statisk cookie til sporing af besøg til siden (Udløber efter 36 måneder.)

_utmb – Google Analytics: UTMB og UTMC bruges til sporing besøgstid på dk4.dk (utmb udløber ved endt session og utmc udløber 30 minutter efter sidste sidevisning.

_utmc - Google Analytics: UTMB og UTMC bruges til sporing besøgstid på dk4.dk (utmb udløber ved endt session og utmc udløber 30 minutter efter sidste sidevisning.

_utmt – Google Analytics: Bruges til styring af side efterspørgsel (Udløber efter 10 minutter.)

_utmz - Google Analytics: Bruges til at finde ud af hvor traffik til dk4.dk kommer fra. (Kan bruges i goal-conversions eller annoncer. Udløber efter 6 måneder.)

_DK4Cookies - Bruges til at accepterer cookies ved brug af hjemmesiden.

 

Persondatapolitik:

1.       Personhenførbare oplysninger

Oplysninger gives ikke videre til tredjepart og bruges kun af dk4.dk i forbindelse med konkurrencer, undersøgelser m.m.

Data indsamles kun med slutbrugers accept, f.eks. i deltagelse af konkurrence, køb i butikken eller tilmeldinger til nyhedsbreve.

 

2.       Brugen af personoplysninger

Personoplysninger bruges i forbindelse med køb af en service (www.dk4.tv, www.dk4podcast.dk, www.dk4radio.dk, https://butik.dk4.dk eller anden tjeneste under dk4 som f.eks. nyhedsbreve i schlagerklubben, dansktoppen eller anden aktivitet.)

Data som er indsamlet kan benyttes af dk4 til forbedring af hjemmesider, apps og tjenester samt visning af skræddersyet reklameindhold.

 

3.       Lagring af persondata

Ifølge lovgivningen skal din data beskyttes og opbevares sikkert og utilgængeligt for uvedkommende.

Persondata opbevares i sikkert miljø med adgangskontrol og digital sikkerhedsforanstaltning.

Sikkerhed og lagringskapacitet evalueres løbende, så data forsvarligt kan opbevares og skaleres efter behov. Politikken omkring lagring af persondata kan ændres efter behov af dk4.dk, så tjenester, ydelser eller anden kan fungere eller optimeres.

Ved afgivelse af data over internettet kan dk4.dk ikke garanterer 100% for sikkerheden, da der kan tiltvinges adgang på sendevejen. Persondata afgives dermed på eget ansvar over nettet.

 

I lovgivningen (persondataloven § 58, stk. 1.) har slutbrugeren ret til at få oplyst hvilke persondata der kan spores tilbage til slutbrugeren.

Såfremt data ikke er korrekt, har slutbrugeren ret til at få korrigeret, blokeret eller slettet persondata.

 

4.       Kontakt omkring persondata

I lovgivningen (persondataloven § 58, stk. 1.) kan slutbrugeren gøre indsigelse mod brugen af persondata.

Samtykke omkring brug af hjemmesider, tjenester og apps kan til enhver tid tilbagekaldes.

Kontakt ved spørgsmål eller forespørgsel: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

*Klager over behandling eller anden relateret til persondatalovgivningen skal indgives til Datatilsynet.

 

5.       Samtykke

Dit samtykke er gældende ved brug af disse domæner: *dk4.dk, www.dk4.dk, www.dk4podcast.dk, www.dk4podcast.dk, www.dk4radio.dk, www.dk4.tv

 

·         www.dk4.dk – Rådmandsgade 55, 2200 København N


 

 

 

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.