Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
Super Bingo Lørdag

Annonce


Uffe og Mogens om verden: Det transatlantiske forhold, NATO og EU

Det transatlantiske forhold er anspændt for tiden. Senest har EU og især de tre EU-lande, der var en del af Iran-aftalen, udtrykt forargelse og irritation over, at USA er trådt ud af aftalen.

Samtidig har USA truet europæiske virksomheder med økonomiske sanktioner, hvis de fortsætter deres aktiviteter i Iran. Forholdet mellem USA og Europa er blevet iskoldt. Det Europæiske Råds formand, Donald Tusk, var i hvert fald klar i mælet, da han - henvendt til USA og Trump - sagde: ”With friends like that, who needs enemies.”

Men hvilken betydning har det anspændte forhold mellem EU og USA? Hvad er fremtidsperspektiverne? Hvordan skal den vestlige verden sikre fortsat stabilitet i verden, hvis der hersker intern splittelse?
Og hvordan ser fremtiden ud for EU, der selv er udfordret af et kontroversielt valg i Italien og spørgsmålet om Balkan-udvidelse?

Dette og meget mere vurderer og diskuterer Charlotte Flindt Pedersen, Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft i denne udgave af ”Uffe og Mogens om verden”.


”Uffe og Mogens om verden” produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.