Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Gensyn på dk4: Musikalsk Talkshow med Ester Brohus

Dette musikalske talkshow er helt tilbage fra 2004, hvor Ester Brohus netop havde udgivet ”When Time Comes”. Siden er det blevet til mange udgivelser – den seneste i januar 2018.

Med ”The Woman I Am” åbner Ester Brohus et næsten halvanden times ”Musikalsk Talkshow” med dk4´s Frantz Howitz som tilrettelægger og vært. Den ”lille sangerinde med den store stemme” er kendt for sine helstøbte og ofte meget personlige numre med noget på hjerte.

I løbet af showet får dk4´s seere indblik i mennesket bag kunstneren, selvom Ester Brohus også har sine helt klare grænser for, hvad hun vil tale om. Til gengæld er datteren Sabrina Brohus med sin mor på scenen som korpige, og sammen synger de Hank Williams nummeret ”I Saw The Light”. Netop det nummer har Ester Brohus sunget på en turne med det amerikanske country ikon Wanda Jackson – et af Esters store idoler lige fra barndommen.

I dag lyder Ester Brohus heldigvis som sig selv og går udenom alle country klichéerne. Hun er helt sin egen og har gennem sin karriere endvidere udviklet sig til at være én af landets fornemmeste sangskrivere – hvad der har indbragt hende diverse priser.

”Musikalsk Talkshow” består – foruden musikken – af en række underholdende samtaler, hvor Ester Brohus ser tilbage på et liv, der har bragt hende vidt omkring – først sammen med forældrene og de tre søskende, der sang og spillede rundt omkring i kirker, forsamlingshuse, fængsler og på markedspladser.

Senere har hun bl.a. også spillet og sunget i de små grønlandske bygder og i countrymusikkens Mekka – Nashville. Men lige meget, hvor hun har spillet og sunget sine sange, vender hun altid tilbage til den lille jyske hjemby Hedensted, hvor hun bor sammen med sin mand - i tæt kontakt til hele sin familie. ”Det er rart at komme hjem til Hedensted og snakke med alle de mennesker, jeg har kendt altid”, fortæller Ester Brohus, der også lover, at hun vil blive ved med at skrive sange og synge til hun segner.

Der er mange nye numre i sangskriveren Ester Brohus – og flere numre i skufferne, der allerede er skrevet og blot venter på en indspilning. Lige nu kan Esters store publikum glæde sig sangerinden fra Hedensted i et musikalsk talkshow.


”Gensyn på dk4” giver mulighed for at se, eller gense, skatte fra dk4’s tv-arkiv. Udsendelsernes tekniske kvalitet er af ældre dato.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.