Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
Gametest

Annonce


For min far

40-årige Martin Svaneborg er vokset op med galopsport. Hans far, John Svaneborg, var i mange år blandt Danmarks bedste jockeyer - og i Martins øjne en superhelt til hest.
Det lå dog aldrig i kortene, at Martin selv skulle ride, og han blev i stedet uddannet teater- og musical-performer med eget dansestudie i København.

Men livet som feteret jockey var ikke et glansbillede. Martins far var alkoholiker og døde i 2005 i en alder af 59 år. Den sidste tid havde været særlig svær - og på trods af, at far og søn altid havde været tætte, var kontakten blevet brudt 2 måneder inden faderens død. Tabet efterlader Martin i et tomrum af fortvivlelse, så da muligheden for at gå i sin fars fodspor pludselig byder sig, griber han den. Overbevist om, at han igennem processen kan give slip på de traumer, der støjer i mindet om faderen, giver Martin sig i kast med det helt store galopprojekt. Igennem 3 år træner han sig op til det endelige mål – at skulle ride et galopløb på Klampenborg Galopbane: ”Det er hele mit liv, der kommer til udtryk på lørdag, hele min barndom og opvækst. Det er alt, hvad jeg har været igennem, som bliver kogt ned til noget, der så bliver givet slip på”.

I dokumentarprogrammet FOR MIN FAR følger vi Martin i processen og på den endelige løbsdag en lørdag i april. Location er Klampenborg Galopbane, ”River Kwai March” spiller i højtalerne - og der er ifølge Martin selv: ”no turning back”. Løbet skal gennemføres, men er Martin klar?

Se hvordan det går ham - og få den rørende historie i dokumentarprogrammet FOR MIN FAR.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.