Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Koncert og musikfortælling med mezzosopran Nana Bugge Rasmussen

I dette program er den unge charmerende mezzosopran Nana Bugge Rasmussen, der har scenen. Hun er modtager af Statens Kunstfonds legat ”Den unge elite” og har vundet priser i flere internationale konkurrencer.

Hun er udannet ved Universität der Künste Berlin og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Som studerende dukkede hun op som solist i forskellige forestillinger. Hun favner bredt og synger både lied, kirkemusik og opera.

Allerede som barn var hun fascineret af de musikalske historier, og det er med stor kærlighed og indlevelse, at hun fortæller små anekdoter om sangenes indhold eller om sin egen passion til den musik, hun har gjort til sin levevej.

I aftenens program er der både tragik, smægtende kærlighed og højt humør at svælge i. Når Nana Bugge Rasmussen synger en bred vifte af sine yndlingsarier – både opera og koncert – og mon ikke også, der sniger sig et par skønne lieder med i programmet.

De kulturelle saloner bliver vækket til live, rundt om i det ganske land, som et modspil til den moderne hverdag med hurtige overskrifter og folks zappen rundt.
Med tid til fortælling og fordybelse, er programserien ”Koncert og musikfortælling” et oplagt program til dk4. Her er vi i selskab med unge talentfulde musikere og præsenteres for små anekdoter og musik af ypperste karat.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.