Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Straw Family - live fra Studio 55

For 12 år siden var der knas i ægteskabet hos Carsten Fabricius og Henriette Lykke Fabricius. Det er der mange, der har oplevet, men denne familie valgte at kæmpe for kærligheden og arbejde for det. En af de ting, der fungerede for dem, var at lave musik sammen.

Deres døtre kom med indspark – og som de voksede til, blev de en større og større del af projektet. Ud af asken opstod Straw Family med far, Carsten Fabricius på guitar, mor, Henriette Lykke Fabricius på vokal samt storesøster Denise Lykke Fabricius og lillesøster Sally Lykke Fabricius på piano og vokal.

I denne koncert har du mulighed for at opleve familiens spilleglæde og evne til at fylde scenen med musikalske fortællinger om livets store og små spørgsmål. Genren betyder ikke så meget for familien, der bare har musik på hjerte, men vil man betegne det med nogle termer, kan man kigge i boksen med amerikansk folk, countryrock og popmusik.

Nyd en koncert – godt krydret med anekdoter fra et liv med musik.

Medvirkende: Guitar: Carsten Fabricius (far), Vokal: Henriette Lykke Fabricius (mor)
Vokal: Denise Lykke Fabricius (storesøster), Vokal, tangenter: Sally Lykke Fabricius (lillesøster) el-guitar: Frederik Nordvang, bas: Helge Solberg, trommer: Jakob Storm.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.

Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!
Måske taler genren umiddelbart ikke til dig, men nærheden og intensiteten, der findes i håndspillet live musik, kan ikke sammenlignes med det, man hører i radioen.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.